A splog or “spam blog” is a blog that steals content from other web sites, then aggregates and republishes the content on its own blog. Splogs are created primarily to make money from ads shown on the splog and/or promote affiliated web sites. Splog owners are too dishonest, lazy or stupid to create their own original content and instead thieve yours.
----------------------------------------------------
Tips bypass linkbucks: Selepas klik link, terus je klik stop kat browser dan tunggu sehingga "Please Wait" bertukar menjadi "Skip This Ad". Sekarang boleh klik link "Skip This Ad" utk bypass iklan linkbucks.

Alam Perwira Book 24 Chapter 75-77

Book 24 was the final book release from me. jifat79 will fill in the missing chapter.

Photobucket
Download Now:

6 comments:

Anonymous said...

jifat79 sape bro??

Anonymous said...

bro aku suke keje ko jgn benti bro...terus upload alam perwira sume episode

Anonymous said...

bro aku nak tgk sampai abes alam perwira tlg bro dah gian ni....tak pun ko jual je sume koleksi ko kat aku...

Anonymous said...

bro... bila die nk upload yg missing chapter? penantian satu siksa bro

Anonymous said...

bro.. please lah bro...
tlg lah upload lg bro... kalau ka nak aku bolh tlg sambung scan dgn upload... koleksi aku dulu dah kena bakar... please ah bro....

ruth sahanaya said...

http://projekpendekarlaut.blogspot.com/search/label/ALAM%20PERWIRA

Related Posts with Thumbnails
Kepada Splogger2