A splog or “spam blog” is a blog that steals content from other web sites, then aggregates and republishes the content on its own blog. Splogs are created primarily to make money from ads shown on the splog and/or promote affiliated web sites. Splog owners are too dishonest, lazy or stupid to create their own original content and instead thieve yours.
----------------------------------------------------
Tips bypass linkbucks: Selepas klik link, terus je klik stop kat browser dan tunggu sehingga "Please Wait" bertukar menjadi "Skip This Ad". Sekarang boleh klik link "Skip This Ad" utk bypass iklan linkbucks.

Ehoza: Candid Photo Contest - Jom like pic cyclonmaster junior

Gambar best ni mesti tengok!!! 

Captured dengan N95 je. Meh klik like pic saya ramai-ramai.


Klik like kat sini dulu: http://www.facebook.com/ehozadotcom


Ini link pic saya:


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=468033164811&set=a.468031694811.265329.128032339811


Ajak kawan2 lain like sekali ya ;)

Thousand thanks for liking my picture... \(' ')/

3 comments:

adLedash said...

bro...Salam!

ya Allah..saya tgk ada komik Wira2 kembar ni..mcm mana saya nak dpt ek?

tolong emailkan saya feedback

adledash@yahoo.com

ok! terima kasih! dah lama saya cari tak jumpa2 dan tatawu nak cari kat mana..huhuhu! saya cuma minat komik yg tu je..please ek! tengs!

adLedash said...

eh..bukan wira berkembar...tapi JUARA JUARA KEMBAR...mcm mana nak dptkan ek?? ke download je dari sini? please contact me asap k!

cyclonmaster said...

Link komik Juara-Juara Kembar boleh klik title kat list sebelah kiri tu. Boleh sedut dari sini atau order emel kpd saya: cyclonmaster@gmail.com

Related Posts with Thumbnails
Kepada Splogger2