A splog or “spam blog” is a blog that steals content from other web sites, then aggregates and republishes the content on its own blog. Splogs are created primarily to make money from ads shown on the splog and/or promote affiliated web sites. Splog owners are too dishonest, lazy or stupid to create their own original content and instead thieve yours.
----------------------------------------------------
Tips bypass linkbucks: Selepas klik link, terus je klik stop kat browser dan tunggu sehingga "Please Wait" bertukar menjadi "Skip This Ad". Sekarang boleh klik link "Skip This Ad" utk bypass iklan linkbucks.

It's here, then end of Naruto. Jom layan.



Sedut disini: Naruto 700

Read More......

openlearning: Massive Open Online Course(MOOC) tempatan

Selain coursera,udacity,edx,udemy,canvas dan byk lagi MOOC(Massive Open Online Course) yg lain. Malaysia pun ada MOOC sendiri di openlearning. Mari tambah ilmu dan kasi tebal koleksi sijil korang. Byk kursus free dari IPTA/IPTS tempatan di https://www.openlearning.com/courses/

Read More......

[Jual] Kasut But Bolasepak Adidas Saiz 7





Kasut But Bolasepak / Soccer Shoes untuk dijual.
Saiz Kasut: 7
Stud Types: Outdoor Blades, lebih grip.
Jarang diguna. 99% masih baru.

Harga: RM130
Cash on Delivery(COD) untuk area Kuching/Samarahan Sarawak

Berminat sila hubungi: cyclonmaster@gmail.com
Boleh whatsapp/te;egram saya.
Sila rujuk iklan mudah: http://www.mudah.my/vi/29479273.htm
Terima Kasih.

Read More......

[JUAL] Laptop Lenovo Z460 Intel i5, Nvidia G310M, 4GB RAM, 500GB HDD etc








UPDATE: ITEM SOLD

Laptop yang aku beli dulu

Disebabkan sekarang saya bekerja selalu guna laptop company. Jarang dah buka laptop personal. Kesian tengok terperap dalam beg sahaja. Lebih baik laptop ni berkhidmat untuk orang lain.

Brand: Lenovo
Model: Z460

Laptop Specifications:
CPU: Intel Core i5-460M (3MB L3 SmartCache, 2.53GHz with Turbo Boost up to 2.8GHz, Intel® Hyper-Threading Technology, DDR3 1066 MHz, 35W)
GPU: NVidia G310M CUDA DDR3 1GB
RAM: 2 X 2GB DDR3 Memory (Total 4GB)
HD: 500GB HDD SATA
Screen: 14.1 WXGA LED Display(1366x768)
Optical Drive: DVD+/-RW
Network: Intel WiFi Link 5100a/g/n and Fast Ethernet Port
Others: 3x USB Port, 1x HDMI output port, 1x eSATA port, Built in Camera
Operating System: Windows 7 64 bit Ultimate Edition
Application: Microsoft Office 2007/2010/2013 - sila pilih
Software: Sila nyatakan apa yang anda mahu. Kalau ada saya akan install.
Games: Sila nyatakan nama game yang anda mahu.
Emulators: PS1/PS2/PSP/Dreamcast/Gamecube/Wii/GBA/NDS dan macam2 lagi.

Harga: RM1500
Saya prefer Cash On Delivery. Area Kuching/Samarahan
Berminat, sila hubungi cyclonmaster@gmail.com

Terima kasih.

Read More......

[Jual] Komik Juara-Juara Kembar(Ori Hard Copy 1-177TAMAT)



Komik Juara-Juara Kembar(1-37,39-40,46-177TAMAT)
Iklan Mudah: http://www.mudah.my/vi/27384463.htm

Online Payment/Postage:
Bayaran melalui Bank Transfer Maybank/RHB
Penghantaran Menggunakan Perkhidmatan Pos Malaysia (Pos Laju / Parcel Pos)

Komik Berbahasa Melayu(Hard Copy)
Koleksi kesayangan saya yang sangat berharga. Rare item.

Jilid Tebal 1-6(episod 1-30), 10-13(episod 46-65)
Yang lain semua episod Jilid nipis sampai TAMAT.

Nota:
Koleksi lengkap tanpa miss ada dalam bentuk ebook. Rujuk iklan saya yang satu lagi.

Keadaan Buku = Masih elok

Harga semua komik = RM550

Penghantaran Parcel Pos: RM 50
Cash on Delivery(COD) untuk area Kuching/Samarahan Sarawak

Jumlah termasuk pos = RM600

Dapatkan segera sementara stok masih ada dan sebelum saya bertukar fikiran.
ALERT: Akan dijual kepada pembeli dengan tawaran harga tertinggi

Whatsapp sangat dialu-alukan. SMS hanya dilayan untuk serious buyer sahaja.

Nota Tambahan:
Saya juga turut menjual koleksi ini dan juga koleksi komik lain dalam bentuk soft copy dengan harga yang jauh lebih murah.
Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Berminat sila hubungi: cyclonmaster@gmail.com

Terima Kasih.

Read More......

All-in-1 USB 2.0 Stylo Card Reader (Black)

Memori Kad yg stylo. Betuk macam USB Pendrive berwarna hitam. Mudah diguna untuk uruskan fail dlm memori kad Handphone, PSP, Kamera, PC dan sebagainya. Plug and Play sahaja.









BUMP ADS! 1 unit left!
UPDATE-SOLD OUT!

Maklumat Lanjut:

- Support cards: M2/SD/SDHC/MINI SD/TF/MMC/MMC mobile/RS-MMC/MS-Pro/MS Pro Duo/MS Pro Duo
- SDHC supported up to 32GB
- Supports Plug & Play
- Support system: Windows Vista/XP/2000/ME/98/Mac OS 8.6-9.2/OS X-10.5


HARGA: RM15
Kos Penghantaran: RM3

Berminat sila hubungi saya: cyclonmaster@gmail.com

Read More......

PSP 1000(Phat) mod TV out untuk dijual





BUMP ADS!

Ini ialah rare item. PSP 1000 yang unbrickable(susah nak rosak)

Item Model: PSP 1000 (Phat)
Firmware: Custom Firmware 6.60 Pro (latest)

Modifikasi:
1.Mod PSP FAT ke TV & PS2 controller
- Boleh sambung PSP ke TV untuk main game PSP di skrin besar.
- Boleh sambung PS2 controller untuk main game

Refer disini: http://cyclonmaster.blogspot.com/2009/07/psp-mod-psp-fat-ke-tv-ps2-controller.html

2.USB Charge mod
- Boleh cas guna kabel USB

Refer disini: http://cyclonmaster.blogspot.com/2009/03/psppsp-phat-usb-charge-mod.html

3. popsloader(PS1 emulator built in) - Boleh main game PS1
4. Emulators(main selain game PSP): GBA, Nindendo(NES/SNES/N64), Neo Geo
5. Homebrew(Applikasi): Bagitahu apa yg anda mahu, saya usahakan kalau ada

Package:
Color: Silver
Extra Casing: Original Case & Blue Mod Case
Battery: 3.6V 1800MaH (Pandora Battery - untuk recovery & power)
PSP Charger Wall Plug
Video/Audio composite cable
Memory Card 16GB (Full games ikut pilihan game anda suka)
30 games PSP (Anda bagi sahaja nama game PSP yang anda mahukan, semuanya ada)

Harga: RM850  RM650
kos Penghantaran: RM15
Berminat sila hubungi: cyclonmaster@gmail.com

Read More......

[Jual] Komik Juara Wira(6-121TAMAT) - Ori Hardcopy


UPDATE NOTE: ITEM SOLD

IKLAN MUDAH: http://www.mudah.my/vi/27327563.htm

Sekarang ramai yang nak komik ini. Sebelum dijual petang ini, saya iklankan kat blog untuk fans sekalian.
Rembat untuk siapa yang cepat!

Online Payment/Postage:
Bayaran melalui Bank Transfer Maybank/RHB
Penghantaran Menggunakan Perkhidmatan Pos Malaysia (Pos Laju / Parcel Pos)

Komik Berbahasa Melayu(Hard Copy)
Koleksi kesayangan saya yang sangat berharga. Rare item.

Jilid Tebal 2-23(episod 6-115)
Yang lain semua episod Jilid nipis sampai TAMAT.

Keadaan Buku = Masih elok

Harga semua komik = RM400
UPDATE: Latest bid sekarang RM500

Penghantaran Pos Laju / Parcel Pos: RM 40
Cash on Delivery(COD) untuk area Kuching/Samarahan Sarawak

Jumlah termasuk pos = RM440

Dapatkan segera sementara stok masih ada dan sebelum saya bertukar fikiran.
ALERT: Akan dijual kepada pembeli dengan tawaran harga tertinggi

Whatsapp/Emel sangat dialu-alukan. SMS hanya dilayan untuk serious buyer sahaja.

Berminat sila hubungi: cyclonmaster@gmail.com

Terima Kasih.

Read More......

[Jual] Mini Camcorder and Camera Sunglasses





UPDATE NOTE: ITEM SOLD

Item: Mini Camcorder and Camera Sunglasses

Cermin mata berkamera. Boleh rakam gambar, bunyi dan video.
Sesuai untuk aktiviti pengembaraan, jalan-jalan, merakam tutorial dan sebagainya.

High Definition Support: 480P
Memory Card Type: MicroSD / TF
Optical Zoom: Fixed Focus
Built-in Memory Size: Not available
Camera Shape: Glasses
Sensor Technology: CMOS
Color: Black
Video format: AVI
Video resolution: 720*480 VGA
Video frame: 30fps
Technology: Pinhole
Type: Portable

Specification: 
•Easy connection with PC/Laptops, no driver need.
•With extended memory slot for Micro SD card.
•Sleek and elegant design suits for both men and women uses.
•A must equipment highly recommended for journalists, traffic police, traveler and students and so on.
•Power Supply built-in 550mAh lithium battery
•Power Adaptor: 5V DC/500 mAh
•Support TF/MicroSD card, Max.32GB(not include)
•Product Size: 170mm x 160mm x 40mm
•Physical weight: 39grams

1) Main Functions: taking photo, recording video and audio , Sunglasses, Product Size: 150*50*38 mm (folded)
2) USB: 2.0(Hs)
3) Power Duration: 2-3 hours
4) Recharging time: 2-3 hours
5) Memory: max Support 32GB(not include)
6) Resolution of Video: AVI ,640x480,25fps
7) Resolution of Photo: JPEG,1280*1024
8) Quality Polaroid Lens from brand makers

Package:  
1x640x480 Video DVR Camera Cam Sunglasses 30FPS
1xUSB cable
1xUser manual
1xblack carrying case
1xCharger(With EU/US/UK/Australian)

Harga: RM240
Kos Penghantaran: RM10 (COD area Kuching/Samarahan)
Berminat sila emel kepada: cyclonmaster@gmail.com

Read More......
Related Posts with Thumbnails
Kepada Splogger2