A splog or “spam blog” is a blog that steals content from other web sites, then aggregates and republishes the content on its own blog. Splogs are created primarily to make money from ads shown on the splog and/or promote affiliated web sites. Splog owners are too dishonest, lazy or stupid to create their own original content and instead thieve yours.
----------------------------------------------------
Tips bypass linkbucks: Selepas klik link, terus je klik stop kat browser dan tunggu sehingga "Please Wait" bertukar menjadi "Skip This Ad". Sekarang boleh klik link "Skip This Ad" utk bypass iklan linkbucks.

[Nuffnang] cyclonmaster now a Glitterati member - HOORAYY!!!

Just checking my Nuffnang account normally today. Surprise that I'm now Glitterati member. Wow!!! This must be effected after I'm removing Advertlets. So fast huh!



Thanks Nuffnang.

3 comments:

Master Yoda said...

Same la ngan aku...kah kah kah

aizuddin.com said...

advertlets tak bayar ke lambat byr ek?

cyclonmaster said...

Kalau 6 bulan proses cashout dan bayar aku masih boleh terima. Tapi kalau proses dah dekat setahun lebih sampai sekarang tak bayar2.....ni bukan kira lambat dah, memang tak nak bayar maksudnya.

Related Posts with Thumbnails
Kepada Splogger2