A splog or “spam blog” is a blog that steals content from other web sites, then aggregates and republishes the content on its own blog. Splogs are created primarily to make money from ads shown on the splog and/or promote affiliated web sites. Splog owners are too dishonest, lazy or stupid to create their own original content and instead thieve yours.
----------------------------------------------------
Tips bypass linkbucks: Selepas klik link, terus je klik stop kat browser dan tunggu sehingga "Please Wait" bertukar menjadi "Skip This Ad". Sekarang boleh klik link "Skip This Ad" utk bypass iklan linkbucks.

[JUAL] Akaun Rapidshare Premium Untuk Dijual


Ok, sesiapa yang nak akaun rapidshare premium boleh carik aku. Akaun ni akaun valid, bukan akaun hack.

Sistem baru untuk Rapidshare. Harga pun berubah.

ITEM: Akaun Rapidshare Premium

SISTEM BARU Rapidshare:

Prices: 99 Rapids/30 days
Storage: 10GB/30 days
Traffic: 30GB/30days

Berikut adalah Harga Rapids yang saya jual:

400 Rapids ->RM30
1000 Rapids ->RM60
2000 Rapids ->RM110
5000 Rapids ->RM250
20000 Rapids ->RM900

Kalau berminat, hubungi saya:
cyclonmaster@gmail.com

Terima kasih.

Banyak lagi di sini: http://geostigmashop.blogspot.com/

4 comments:

Anonymous said...

aku tak faham sangat la . Maksud dia 1 rapid tu sama dengan 100MB ka ?

kalau dulu sehari 2 GB

jadi limit dia macam mana sekarang ?

cyclonmaster said...

Bukan, rapid tu kira macam duit utk rapidshare.

sistem baru memang susah sikit nak paham.

Basicnya, ko kena bayar 99rapids untuk guna akaun premium selama 30hari. Lebih murah, boleh guna sampai 4 bulan :)

Anonymous said...

Bro!!
aku nak tanya pasal akaun rapid share premium.
Ada lagi ker?
Camna caranya nak beli?

cyclonmaster said...

Ya. Masih ada lagi. Kalau berminat sila emel saya: cyclonmaster@gmail.com

Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails
Kepada Splogger2